שקשוקת קבנוס מקסיקני

רמת קושי:

כמה זמן:

מרכיבים:

אופן ההכנה:

אוהבים שקשוקה? מה דעתכם להכניס לשקשוקה שלכם קצת “בשר”? קבלו מתכון לשקשוקה

פיקנטית במיוחד מעגבניות וקבנוס מקסיקני של יחיעם. השתמשו בחומרי גלם טריים והגישו עם

כיכר לחם, חלה או לחם ביתי. בתיאבון!

 

מרכיבים לרוטב עגבניות (2 מנות):

  1. 4-5 עגבניות בשלות קצוצות גס או מגורדות
  2. 1 פלפלון אדום חריף שלם או 1 פלפל צ’ילי קצוץ
  3. 3 שיני שום קלופות וקצוצות
  4. 1/4 כוס שמן זית
  5. 1 כפית פפריקה מתוקה
  6. 1/2 כפית פפריקה חריפה
  7. 1 כפית מלח

 

מרכיבים לרוטב עגבניות (2 מנות):

  1. 1 חבילת קבנוס “יחיעם” מקסיקני חריף דק דק או קבנוס קלאסי
  2. 4 ביצים בטמפרטורת החדר

 

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן על אש בינונית ובמחבת עמוקה וגדולה. מוסיפים את השום, הפלפל החריף ומטגנים קלות.
2. מכניסים את העגבניות והתבלינים, מערבבים היטב ומבשלים כרבע שעה.
3. שוברים את הביצים בכלי נפרד ומוסיפים לתבשיל בעדינות כל ביצה בנפרד.
4. לאחר שהחלבון מתייצב מעט, מוסיפים את פרוסות הקבנוס (אני חתכתי פרוסות “אלכסוניות” עבות) ומבשלים יחד כ- 5 דק’ נוספות.
5. מסירים מהאש ומגישים עם לחם. תהנו!
 .
צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן
אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה
בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה. בעלת הטור הקולינרי sweet
weekend באתר המתכונים foodpage etush93@walla.com

פרימיום

 

 

 

 

נקניקיות

נקניקיות

נקניקיות פרימיום

 

 

מוסדי

נקניקיות

פרוסים

 

 

החדשים שלנו

כל החדשים

 

 

 

דילוג לתוכן