מצרכים:
- 200 גרם פסטרמת: מורטדלה עם זיתים / פסטרמה בדבש דק דק / פסטרמה מעודנת על גחלים– כל סוג של פסטרמה יקח את הסלט למקום אחר ומעניין וככה אפשר כל שבת להכין עם טאצ’ אחר.
- סלסת עגבניות שרי
- 1 בצל סגול
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
- רבע כוס שמן זית
- רבע כוס מיץ לימון סחוט
- 1 כפית מלח
- 2-3 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- חותכים את הפסטרמה לרצועות שוות
- חותכים לרבע את העגבניות שרי
- חותכים לרצועות ארוכות את הבצל סגול
- קוצצים את הפטרוזיליה.
- מכינים את הרוטב
- ממליצים להכניס את הרוטב כמה דקות לפני ההגשה.
בתאבון!