מרכיבים :
-
280 ג’ נקניקיות קנאקרס של יחיעם
-
שמן קנולה
-
5 תפוחי אדמה
-
שיפודים
הכנות :
1. לחמם תנור ל 210 מעלות , לשטוף טוב את תפוחי האדמה ולחתוך לפלחים עבים, לפזר בתבנית על נייר אפייה להזליף שמן לפזר מלח, לאפות כ 40 דקות התפוחי אדמה מזהיבים.
2. לשפד כל נקניקייה על שיפוד לעשות חתכים בכל נקניקייה מכל הכיוונים, לחתוך את השיפוד לאורך הרצוי.
3. לחמם מחבת פסים עם 2 – 3 כפות שמן ולצרוב את הנקניקיות מכל הכיוונים.
להגיש את הנקניקיות יחד עם התפוחי אדמה.