מרכיבים :
חבילת נודלס
גמבה
חבילת פיטריות טריות
קולורבי
2 גזרים
200 ג’ פסטרמה כתף בקר מפולפל
לרוטב :
8 כפיות סויה
1 כף טריאקי
2 כפות מיים
2 כפות יין לבן יבש
2 כפות אבקת מרק עוף
קצת מלח ( אין צורך בפלפל – יש בפסטרמה )
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הנודלס כמו שכתוב על השקית
2. חותכים את הירקות
3. מטגנים אותם 5 דקות עם מכסה סגור
4. מערבבים את כל החומרים של הרוטב ביחד
5. מוסיפים את הנודלס והרוטב לירקות
6. מערבבים טוב טוב, במידת הצורך מוסיפים קצת מים
7. משאירים 2 דקות נוספות בסיר בכדי שהרוטב והנודלס יתחברו.
8. מעבירים לצלחת ואוכלים בתאבון !