טבעות פלפלים עם ביצה וסלמי
מפתיע כמה שהוא טעים, מיוחד וקל להכנה:
מה צריך:
2 גמבות גדולות
6 פרוסות נקניק סלמי של יחיעם
שמן
מלח אטלנטי
תבלין פלפל 4 העונות
איך מכינים:
- חותכים את הגמבות לטבעות
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את חישוקי הגמבות משני הצדדים
- חותכים את הסלמי לקוביות קטנות ומפזרים בתוך חישוקי הגמבות
- מוסיפים ביצה לתוך טבעת הגמבה ומטגנים עד שהביצה מוכנה
בתאבון
עוד מתכון נפלא של אביבה מוסטקי, בעלת קייטרינג אביביות