ניקי מפנקת הפעם את אוהבי החריף עם שקשוקה חריפה שהחריף יורגש בה טוב בכל ביס!
מתכון לשקשוקה כמו ששקשוקה צריכה להיות, תכינו הרבה לחם כי יש הרבה במה לטבול.

מרכיבים ( 3 מנות ) :

5 עגבניות אדומות גדולות

2 בצלים קצוצים קטן

5 – 6 שיני שום

10 נקניקיות חריפות (זה יוצא נפלא בשקשוקה)

פלפל חריף קצוץ דק

פלפל צהוב חתוך לקוביות

2 כוסות מים

כף פפריקה

חצי כפית פלפל שאטה טחון

כפית סוכר

כף א. מרק

פלפל שחור גרוס

מלח

ביצים כמה שרוצים

אופן ההכנה:

  1. להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבנייה בחלק התחתון. כשהמים רותחים להכניס את העגבניות ל 5 דקות להוציא ולהמתין לקירור ואז לקלף את הקליפה. מצד שני אם למישהו לא בא לעשות את השלב הזה שידלג עליו.
  1. לקצוץ את הבצל ואת השום לפרוס לפרוסות, לחמם מחבת חמה עם שמן להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות, כאם המקום להכניס את הפלפל חריף,.להוסיף את השום לטיגון קל.
  1. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל לטיגון של 2 דקות תוך כדי בחישה, להוסיף 2 כוסות מים ולתבל, לבשל כ 20 דקות
  1. לחתוך את הנקניקיות קטן ולהוסיף, לבשל כ 5 דקות.
  2. לשבור את הביצים ולכסות, ולבשל עד שהביצים מוכנות.

מעולה! השקשוקה הזאת נהדרת.

למתכון המלא:

http://www.nikib.co.il/dinner/61047/

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף