מצרכים:
לרוטב:
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס מיץ לימון סחוט
  • 1 כפית מלח
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הפסטרמה לרצועות שוות
  2. חותכים לרבע את העגבניות שרי
  3. חותכים לרצועות ארוכות את הבצל סגול
  4. קוצצים את הפטרוזיליה.
  5. מכינים את הרוטב
  6. ממליצים להכניס את הרוטב כמה דקות לפני ההגשה.

בתאבון!

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף