מצרכים:
  • 250 גרם נתח כתף בקר מפולפל (אין צורך לפרוס)
  • סלסלת פטריות שמפניון טריות
  • 2 פטריות פורטבלו
  • גבעול סלרי קצוץ דק
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • אבקת מרק פטריות
  • כמון
  • מלח (אין צורך בפלפל שחור כי יש המון בפסטרמה)

אופן ההכנה:

  1. קוצצים ומטגנים את הבצל
  2. כשהבצל שקוף מוסיף את הסלרי הקצוץ
  3. חותכים את הפטריות לקוביות
  4. לאחר 3 דקות מוסיפים את הפטריות ומטגנים לפחות 5 דקות
  5. קוצצים את השום לחתיכות קטנות ומכניסים למחבת
  6.  חותכים את הנתח כתף בקר מפולפל לקוביות ומכניסים למחבת
  7. מוסיפים כף אבקת מרק פטריות, כמון ומלח
  8. מוסיפים 3 כפות מים (שיהיה קצת רוטב)
  9. מבשלים  2-3 דקות שהטעמים יתאחדו
  10. מורידים מהאש ומגישים קר

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף