חיבור מושלם בין שני המאכלים שהילדים הכי אוהבים!

מצרכים:

  1. חבילת נקניקיות עוף ללא חומרים משמרים של יחיעם
  2. פנקו (פרורי לחם יפנים)- מומלץ להוסיף להם קצת תיבול כמו: מלח, פלפל, פפריקה, צ'ילי גרוס ומעט אבקת שום
  3. ביצה
  4. שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. שמים את פרורי הפנקו בצלחת שטוחה
  2. טובלים את הנקניקיות בביצה ואז בפרורי הפנקו – חוזרים פעמיים על פעולה  זו עד שהנקניקייה מכוסה היטב בפרורים.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק
  4. מכניסים את הנקניקיות לשמן ל 3-4 דקות
  5. מוציאים לניר סופג

ניתן להגיש לצד קטשופ, מיונז וחרדל.
בתיאבון

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף