מצרכים:

לרוטב הטריאקי:
כוס 300 מ"ל רוטב סויה (מכל סוג)
1 כוס 300 גרם סוכר
1 כוס וחצי 450 מ"ל מים
1 שן שום אחת כתושה
1 מקל לימון גראס
1 כפית קצוצה שורש ג'ינג'ר מגורד
1 פלפל צילי קצוץ דק

מצרכים נוספים:
1 חבילה נקניקיות ביס 400 גרם "מעדני יחיעם"
1 פיתה גדולה
1 כף שמן זית
תוספת אפשרית:
מעט עירית קצוצה ו/או שומשום

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים של רוטב הטריקאי לסיר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חצי שעה לצמצום המים.
מסננים את הנוזל מכל המשקעים.
מניחים את הנקנקיות על הגריל, כשהאש עדיין לא חמה מידי. הופכים מכל הצדדים לדרגת צליה עדינה. פורסים פיתה גדולה על מחבת ברזל. מברישים את הפיתה עם מעט שמן זית ועליה מניחים את הנקניקיות.
מברישים את הנקנקיות עם רוטב הטריאקי ומכניסים לתנור עד להגשה.
לפני ההגשה, מפזרים מעט עירית קצוצה ושומשום.

בסיוע השף שלום גניש, מסעדת צ'מפיונס כפר המכביה.

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף