"מעדני יחיעם" מגישה מתכון לכריך מזין ומשביע שהילדים יאהבו – כריך "משולשי בריאות". הכריך, מקמח מלא בשילוב פסטרמה של פעם או פסטרמה 100% חומרים טבעיים של יחיעם, ירקות וגרסה מעניינת (ולא חריפה) לממרח הגזר המרוקאי המסורתי.

מצרכים (לכריך אחד):

2 פרוסות "לחם מרובע" מקמח מלא או קמח שיפון
150 גרם פסטרמה של פעם או פסטרמה הודו 100% חומרים טבעיים של "יחיעם"
1 עגבנייה קטנה פרוסה
1 מלפפון פרוס
2-3 פלחי גמבה אדומה
2-3 עלי חסה

מצרכים לממרח גזר מרוקאי:

3-4 גזרים קלופים ומבושלים
1 כף שמן זית
1 שן שום קצוצה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
קורט מלח
אופציונאלי: חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

הכנת הממרח: חותכים את הגזר המבושל לעיגולים דקים.
מחממים מחבת עם שמן זית על אש בינונית, מוסיפים את הגזר, השום ומקפיצים במשך דקה. מוסיפים את התבלינים ומניחים לצינון.
טוחנים את התערובת במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. הממרח נשמר בצנצנת זכוכית כשבוע.
הרכבת הכריך: חוצים כל פרוסה מרובעת לחצי אלכסוני היוצר משולש, מורחים שכבה מממרח הגזר, מסדרים מעל שכבות "פרחי פסטרמה" (עיגול פסטרמה מקופל ל-4) ומקשטים בירקות.

המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף