פסטה בולונז זריזה עם כתף בקר מעושן
מה צריך:
- 500 גרם (חבילה) פסטה (מסולסלת).
- 250 גרם (אריזה) כתף בקר מעושן של יחיעם, חתוך לקוביות.
- 1 בצל גדול, חתוך לקוביות.
- 2-3 שיני שום קצוצות..
- 1 גזר בינוני, חתוך לקוביות.
- 400 גרם (פחית) עגבניות מרוסקות.
- 1 חבילה קטנה רסק עגבניות (100 גרם).
- 2-3 כפות שמן זית.
- מלח ופלפל לפי הטעם.
- חופן עלי בזיליקום.
אופן ההכנה:
- מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן עד למצב אלדנטה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל ושום עד שהם שקופים. מוסיפים גזר, מערבבים וממשיכים לטגן. מוסיפים כתף בקר וממשיכים לטגן תוך ערבוב קבוע כ- 3-4 דקות נוספות
- מוסיפים למחבת עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, מתבלים, מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות עד שמתקבל רוטב סמיך. לקראת סוף הבישול מוסיפים עלי בזיליקום
- מניחים על צלחת הגשה מנה של ספגטי, 3-4 כפות של רוטב בולונז ומקשטים בעלה בזיליקום
בתיאבון ☺