ברוסקטה מתובלת עם מוס כבד עוף
מתכון פשוט וממכר! מושלם לאירוח
מה צריך:
ג’בטה
מוס כבד עוף
שמן זית
אבקת שום
טימין יבש
מלח אטלנטי
תבלין פלפל 4 העונות
איך מכינים:
- פורסים את הג’בטה לפרוסות דקות
- מפזרים על הפרוסות שמן זית, אבקת שום, טימין יבש, מלח אטלנטי ופלפל 4 העונות.
- אופים בתנור על 160 מעלות עד להשחמה קלה
- מורחים מוס כבד בנדיבות על הברוסקטה
- מקשטים עם ריבת בצל או טפנד זיתים שחורים
עוד מתכון נפלא של אביבה מוסטקי, בעלת קייטרינג אביביות