שיפודי נקניקיות עטופים בבצק למנגל/מדורה

רמת קושי:

כמה זמן:

מרכיבים:

אופן ההכנה:

 

כמות ל-10 יחידות גדולות או 20-25 נקניקיות מיני

:רכיבים לבצק

3 כוסות קמח

1 כפית שמרים יבשים

½  כף סוכר

כפית מלח

2 כפות שמן זית

1 כוס מים פושרים

 

מצרכים נוספים:

10 נקניקיות גדולות נקניקיות עוף 100% חומרים טבעיים של יחיעם

או 20-25 נקניקיות ביס של יחיעם

כף שמן זית

חבילת שיפודים

נייר כסף

 

אופן ההכנה:

מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים את השמן והמים.

משמנים קלות את הבצק עם הזמן זית ונותנים לו לנוח ולתפוח במקום חמי במשך שעה.

לשים את הבצק 2 דקות ומחלקים את הבצק לכדורים בהתאם לכמות הנקניקיות.

בעזרת מערוך מרדדים כל כדור למלבן (שיהיה קצת יותר ארוך מהנקניקייה)

מניחים נקניקיה ועוטפים אותה בבצק. יש להקפיד שהקצוות סגורים היטב (זה חשוב.)

משפדים את הנקניקיות ומורחים שמן זית

עוטפים כל נקניקיה בניר כסף (כל אחת בנפרד) גם השיפוד צריך להיות עטוף בנייר כסף. ושלא יהיה צמוד מידי (ממליצים לסגור כמו עטיפה של סוכריה בצורת סיבוב)

שמים על המנגל 10-15 דקות

צריך לפתוח מיד את הנייר כסף ולתת לכל האדים לצאת (שהבצק לא יירטב) מומלץ לבדוק אחת לפני שמוציאים כל כולן. תדעו שהן מוכנות אם הבצק שחום ופריך

פרימיום

 

 

 

 

נקניקיות

נקניקיות

נקניקיות פרימיום

 

 

מעדניה

פרימיום

סלמי במעדניה

בקר במעדניה

בסטרמה במעדניה

מוסדי

נקניקיות

פרוסים

 

 

החדשים שלנו

כל החדשים