לביבות ירק טעימות ביותר

רמת קושי:

כמה זמן:

מרכיבים:

אופן ההכנה:

יששששש לנו מתכון מושלם בשבילכם! בריא, מהיר וקל, לאכול בבית או לארוז בסל…
10 דקות ויש צלחת מלאה לביבות זהובות. אפשר להכין על הילדים.

 

המצרכים :

  • בצל בינוני
  • 150 ג’ סרוולט בסגנון הונגרי יחיעם
  • כף סוכר חום דמררה
  • 2 גזרים
  • 2 זוקיני קטנים
  • בטטה
  • 3 שיני שום
  • 3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
  • ביצה
  • 90 ג’ קמח
  • (חצי כוס + 2 כפות נוספות)
  • כפית מלח קצת פחות

אופן ההכנה:

  1. להרתיח סיר עם מים תפוח אדמה אחד לקלף ולהכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא ולמעוך כמו פירה.

  2. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא שקוף להוסיף את הסוכר חום ולערבב עד שכל הסוכר נמס ולהעביר לקערה.
  1. לקלף את הבטטה התפוחי אדמה והגזר את הזוקיני אין צורך לקלף, לגרד את הירקות בחורים הגדולים ולהוסיף לבצל יחד עם התפוח אדמה שמעכנו.
  1. לחתוך את הסלמי לקוביות קטנות להוסיף לירקות יחד עם הביצה הקמח ולהמליח.
  1. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לעשות לביבות להניח במחבת לשטח קצת עם מזלג, לטגן עד שהצד התחתון מזהיב יפה ואז בעדינות להפוך לצד השני, לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.
  1. אפייה למי שלא רוצה לטגן : לחמם תנור ל 180 מעלות להכין תבנית עם נייר אפייה לשמן יפה את הנייר, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות, לוודא שהצד התחתון מזהיב לפני שהופכים את הלביבה, את הצד את השני לאפות כ 20 דקות, לבדוק שאכן הזהיב.

 

 

פרימיום

 

 

 

 

נקניקיות

נקניקיות

נקניקיות פרימיום

 

 

מוסדי

נקניקיות

פרוסים

 

 

החדשים שלנו

כל החדשים

 

 

 

דילוג לתוכן