מצרכים:
- 250 גרם נתח כתף בקר מפולפל (אין צורך לפרוס)
 - סלסלת פטריות שמפניון טריות
 - 2 פטריות פורטבלו
 - גבעול סלרי קצוץ דק
 - 1 בצל
 - 2 שיני שום
 - אבקת מרק פטריות
 - כמון
 - מלח (אין צורך בפלפל שחור כי יש המון בפסטרמה)
 
אופן ההכנה:
- קוצצים ומטגנים את הבצל
 - כשהבצל שקוף מוסיף את הסלרי הקצוץ
 - חותכים את הפטריות לקוביות
 - לאחר 3 דקות מוסיפים את הפטריות ומטגנים לפחות 5 דקות
 - קוצצים את השום לחתיכות קטנות ומכניסים למחבת
 - חותכים את הנתח כתף בקר מפולפל לקוביות ומכניסים למחבת
 - מוסיפים כף אבקת מרק פטריות, כמון ומלח
 - מוסיפים 3 כפות מים (שיהיה קצת רוטב)
 - מבשלים 2-3 דקות שהטעמים יתאחדו
 - מורידים מהאש ומגישים קר