שקשוקה קבנוס עשירה
שקשוקה מפנקת שמבטיחה ריגוש בכל ביס!
מה צריך:
6 עגבניות קלופות וקצוצות או קופסת שימורי עגבניות קלופות
קבנוס של יחיעם
גמבה אדומה
גמבה צהובה
5 שיני שום
מלח, פלפל לפי הטעם
1 כפית אבקת צ’ילי
1 כפית פפריקה מעושנת
1/2 כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות מעורבבות עם חצי כוס מים
איך מכינים:
- מטגנים במחבת עם מעט שמן את הגמבות והקבנוס עד לריכוך של הגמבות
- מוסיפים את השום, העגבניות הקצוצות והתבלינים
- מכסים ומבשלים כחצי שעה
- יוצרים בעזרת כף גומות, ושוברים פנימה את הביצים
- ממשיכים לבשל עם מכסה, עד לדרגת הרכות של הביצים שאתם אוהבים
להגשה:
מומלץ לפזר למעלה עירית קצוצה, פטרוזילה או כוסברה
להגיש לצד לחם טרי
עוד מתכון נפלא של אביבה מוסטקי, בעלת קייטרינג אביביות