ניקי מפנקת הפעם את אוהבי החריף עם שקשוקה חריפה שהחריף יורגש בה טוב בכל ביס!
מתכון לשקשוקה כמו ששקשוקה צריכה להיות, תכינו הרבה לחם כי יש הרבה במה לטבול.
מרכיבים ( 3 מנות ) :
5 עגבניות אדומות גדולות
2 בצלים קצוצים קטן
5 – 6 שיני שום
10 נקניקיות חריפות (זה יוצא נפלא בשקשוקה)
פלפל חריף קצוץ דק
פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 כוסות מים
כף פפריקה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
ביצים כמה שרוצים
אופן ההכנה:
- להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבנייה בחלק התחתון. כשהמים רותחים להכניס את העגבניות ל 5 דקות להוציא ולהמתין לקירור ואז לקלף את הקליפה. מצד שני אם למישהו לא בא לעשות את השלב הזה שידלג עליו.
- לקצוץ את הבצל ואת השום לפרוס לפרוסות, לחמם מחבת חמה עם שמן להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות, כאם המקום להכניס את הפלפל חריף,.להוסיף את השום לטיגון קל.
- לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל לטיגון של 2 דקות תוך כדי בחישה, להוסיף 2 כוסות מים ולתבל, לבשל כ 20 דקות
- לחתוך את הנקניקיות קטן ולהוסיף, לבשל כ 5 דקות.
- לשבור את הביצים ולכסות, ולבשל עד שהביצים מוכנות.
מעולה! השקשוקה הזאת נהדרת.
למתכון המלא: