מצרכים:
- 250 גרם נתח כתף בקר מפולפל (אין צורך לפרוס)
- סלסלת פטריות שמפניון טריות
- 2 פטריות פורטבלו
- גבעול סלרי קצוץ דק
- 1 בצל
- 2 שיני שום
- אבקת מרק פטריות
- כמון
- מלח (אין צורך בפלפל שחור כי יש המון בפסטרמה)
אופן ההכנה:
- קוצצים ומטגנים את הבצל
- כשהבצל שקוף מוסיף את הסלרי הקצוץ
- חותכים את הפטריות לקוביות
- לאחר 3 דקות מוסיפים את הפטריות ומטגנים לפחות 5 דקות
- קוצצים את השום לחתיכות קטנות ומכניסים למחבת
- חותכים את הנתח כתף בקר מפולפל לקוביות ומכניסים למחבת
- מוסיפים כף אבקת מרק פטריות, כמון ומלח
- מוסיפים 3 כפות מים (שיהיה קצת רוטב)
- מבשלים 2-3 דקות שהטעמים יתאחדו
- מורידים מהאש ומגישים קר