חיבור מושלם בין שני המאכלים שהילדים הכי אוהבים!
מצרכים:
- חבילת נקניקיות עוף ללא חומרים משמרים של יחיעם
- פנקו (פרורי לחם יפנים)- מומלץ להוסיף להם קצת תיבול כמו: מלח, פלפל, פפריקה, צ’ילי גרוס ומעט אבקת שום
- ביצה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- שמים את פרורי הפנקו בצלחת שטוחה
- טובלים את הנקניקיות בביצה ואז בפרורי הפנקו – חוזרים פעמיים על פעולה זו עד שהנקניקייה מכוסה היטב בפרורים.
- מחממים שמן לטיגון עמוק
- מכניסים את הנקניקיות לשמן ל 3-4 דקות
- מוציאים לניר סופג
ניתן להגיש לצד קטשופ, מיונז וחרדל.
בתיאבון ☺