מה צריך?
4 קישואים
כרוב לבן קטן
רסק עגבניות
תבלינים
קבנוס פפרוני של יחיעם.

איך מכינים?

  1. פורסים את הקבנוס לחתיכות עגולות
  2. מאדים במחבת כרוב לבן שלם קטן
  3. מוסיפים 4 קישואים מגורדים וסחוטים מנוזלים
  4. מוסיפים קינמון, מעט כמון, פלפל לבן ומעט מלח גס
  5. מוסיפים את הקבנוס לתערובת וממשיכים לערבב
  6. לסיום מוסיפים חצי כיס מים ורסק עגבניות אחד

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף