שקשוקה קבנוס עשירה
שקשוקה מפנקת שמבטיחה ריגוש בכל ביס!

מה צריך:
6 עגבניות קלופות וקצוצות או קופסת שימורי עגבניות קלופות
קבנוס של יחיעם
גמבה אדומה
גמבה צהובה
5 שיני שום
מלח, פלפל לפי הטעם
1 כפית אבקת צ'ילי
1 כפית פפריקה מעושנת
1/2 כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות מעורבבות עם חצי כוס מים

איך מכינים:

  1. מטגנים במחבת עם מעט שמן את הגמבות והקבנוס עד לריכוך של הגמבות
  2. מוסיפים את השום, העגבניות הקצוצות והתבלינים
  3. מכסים ומבשלים כחצי שעה
  4. יוצרים בעזרת כף גומות, ושוברים פנימה את הביצים
  5. ממשיכים לבשל עם מכסה, עד לדרגת הרכות של הביצים שאתם אוהבים

להגשה:
מומלץ לפזר למעלה עירית קצוצה, פטרוזילה או כוסברה
להגיש לצד לחם טרי

עוד מתכון נפלא של אביבה מוסטקי, בעלת קייטרינג אביביות

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף