שעועית ירוקה מוקפצת עם נקניקיות קרקובר

המצרכים (5 מנות):

  • חבילת שעועית ירוקה שלמה עדינה.
  • חבילת נקניקיות קרקובר של מעדני יחיעם חתוכות לטבעות.
  • 2 כפות שמן קנולה.
  • 5 שיני שום קצוצות.
  • ½ כפית ג'ינג'ר מגורד.
  • 3 כפות רוטב סויה.
  • כף רוטב טריאקי.
  • כפית סוכר חום.
  • נגיעת שמן שומשום.
  • שומשום קלוי.

אופן ההכנה:

  • לבשל את השעועית הירוקה למשך כ- 3-4 דקות לאחר רתיחה, לסנן ולשטוף במים קרים בכדי לעצור את הבישול (ניתן גם להניח במי קרח).
  • לחמם את שמן הקנולה בווק, להוסיף את הנקניקיות ולטגן 2-3 דקות.
  • להוסיף את השום והג'ינג'ר ולהמשיך להקפיץ כדקה.
  • להוסיף את השעועית הירוקה, רוטב הסויה, הטריאקי, הסוכר החום ושמן השומשום (ממש כמה טיפות בודדות), ולהמשיך להקפיץ היטב למשך כ- 5 דקות או עד שמוכן.

בינתיים לקלות מעט במחבת נפרדת את השומשום ולפזר מעל.
 

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף