פרחי בצק עלים וסלמי
לא תאמינו כמה שזה טעים!
מה צריך:
- 150 גרם (1.5 אריזות) סלמי צרפתי של יחיעם.
- 1000 גרם (1 ק”ג) בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן.
- חרדל דיז’ון.
- ביצה להברשה.
איך מכינים?
- מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.
- מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
- מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מלעה.
- מגלגלים כל רצועה ל”פרח”, מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.
- מברישים בעדינות בביצה, ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.