פרחי בצק עלים וסלמי
לא תאמינו כמה שזה טעים!

מה צריך:

  • 150 גרם (1.5 אריזות) סלמי צרפתי של יחיעם.
  • 1000 גרם (1 ק"ג) בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן.
  • חרדל דיז'ון.
  • ביצה להברשה.

איך מכינים?

  1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.
  3. מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
  4. מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מלעה.
  5. מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.
  6. מברישים בעדינות בביצה, ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.

 

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף