פסטה בולונז זריזה עם כתף בקר מעושן

מה צריך:

  • 500 גרם (חבילה) פסטה (מסולסלת).
  • 250 גרם (אריזה) כתף בקר מעושן של יחיעם, חתוך לקוביות.
  • 1 בצל גדול, חתוך לקוביות.
  • 2-3 שיני שום קצוצות..
  • 1 גזר בינוני, חתוך לקוביות.
  • 400 גרם (פחית) עגבניות מרוסקות.
  • 1 חבילה קטנה רסק עגבניות (100 גרם).
  • 2-3 כפות שמן זית.
  • מלח ופלפל לפי הטעם.
  • חופן עלי בזיליקום.

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן עד למצב אלדנטה
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל ושום עד שהם שקופים. מוסיפים גזר, מערבבים וממשיכים לטגן. מוסיפים כתף בקר וממשיכים לטגן תוך ערבוב קבוע כ- 3-4 דקות נוספות
  3. מוסיפים למחבת עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, מתבלים, מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות עד שמתקבל רוטב סמיך. לקראת סוף הבישול מוסיפים עלי בזיליקום
  4. מניחים על צלחת הגשה מנה של ספגטי, 3-4 כפות של רוטב בולונז ומקשטים בעלה בזיליקום

    בתיאבון ☺

 

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף