סלט פסטה עם פסטרמה של פעם

סלט פסטה בסגנון איטלקי בתוספת חתיכות פסטרמה של פעם של מעדני יחיעם

 

מצרכים למתכון (6 מנות/יחידות, 217 גרם למנה\יחידה)

פסטה מסולסלת – אריזת ניילון (500 גרם)

עגבניות שרי – 1/4 חבילה – סה"כ (250 גרם), אפשר מכמה צבעים.

עגבניות מיובשות – 7 גדלים ממוצעים – סה"כ (35 גרם), 6-8 יחידות קצוצות.

פלפל אדום – 1/2 יחידה בינונית – סה"כ (93 גרם), קלוי.

פלפל ירוק – 1/2 יחידה בינונית – סה"כ (83 גרם), קלוי.

זיתי קלמטה – חופן (40 גרם)

בזיליקום – חופן (6 גרם), קצוץ.

שום – 3.5 שיניים, 3-4 שיניים קצוצות.

דבש – כפית (9 גרם)

שמן זית – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל), איכותי.

חומץ בלסמי – 2½ כפות – סה"כ (25 מ"ל)

מיץ לימון – כף (10 מ"ל)

מלח – 1/2 כפית שטוחה

פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה

פסטרמה של פעם – אריזת ואקום (200 גרם), חתוכה גס.

 

 

אופן הכנת המתכון

  1. לבשל את הפסטה על פי הוראות ההכנה ולהניח בקערה גדולה ועמוקה.
  2. להוסיף לקערה את כל שאר המצרכים לפי הסדר ולערבב היטב.
  3. בתיאבון (:

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף