מרכיבים : 

  • 280 ג’ נקניקיות קנאקרס של יחיעם
  • שמן קנולה
  • 5 תפוחי אדמה
  • שיפודים

הכנות :

1. לחמם תנור ל 210 מעלות , לשטוף טוב את תפוחי האדמה ולחתוך לפלחים עבים, לפזר בתבנית על נייר אפייה להזליף שמן לפזר מלח, לאפות כ 40 דקות התפוחי אדמה מזהיבים.
2. לשפד כל נקניקייה על שיפוד לעשות חתכים בכל נקניקייה מכל הכיוונים, לחתוך את השיפוד לאורך הרצוי.
3. לחמם מחבת פסים עם 2 – 3 כפות שמן ולצרוב את הנקניקיות מכל הכיוונים.
להגיש את הנקניקיות יחד עם התפוחי אדמה.

 

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף