מרק אפונה וקבנוס
מרק עשיר ומפנק שהוא ארוחה שלימה!

מה צריך:
כוס וחצי אפונה יבשה
בצל גדול חתוך לקוביות
קבנוס של יחיעם
2 שיני שום / אבקת שום
בטטה בינונית מגורדת בפומפיה
2 ליטר מים
חצי כוס כמון
חצי כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
מלח

איך מכינים:

  1. מטגנים בסיר את הבצל עם מעט שמן ומלח עד להזהבה
  2. מוסיפים פרוסות מחצי קבנוס ומטגנים קלות
  3. מוסיפים את הבטטה והשום לסיר לטיגון קצר
  4. מוסיפים מים ותבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאפונה רכה
  5. טוחנים את המרק עם בלנדר, אם סמיך מדי לטעמכם, ניתן להוסיף מים

הגשה:
מגישים בצלחת מתאימה ומקשטים עם פרוסות הקבנוס ועירית קצוצה
בתיאבון.

עוד מתכון נפלא של אביבה מוסטקי, בעלת קייטרינג אביביות

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף