טבעות פלפלים עם ביצה וסלמי
מפתיע כמה שהוא טעים, מיוחד וקל להכנה:

מה צריך:
2 גמבות גדולות
6 פרוסות נקניק סלמי של יחיעם
שמן
מלח אטלנטי
תבלין פלפל 4 העונות

איך מכינים:

  1. חותכים את הגמבות לטבעות
  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את חישוקי הגמבות משני הצדדים
  3. חותכים את הסלמי לקוביות קטנות ומפזרים בתוך חישוקי הגמבות
  4. מוסיפים ביצה לתוך טבעת הגמבה ומטגנים עד שהביצה מוכנה

בתאבון

עוד מתכון נפלא של אביבה מוסטקי, בעלת קייטרינג אביביות

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף