ארוחה מהירה ומזינה לעבודה או לבית הספר.

 

מצרכים:

  1. ביצה אחת (אחת לכל לחמניה)
  2. לחמניה מכל סוג
  3. קבנוס של יחיעם

 

אופן ההכנה:

1.  קוטמים את ראש הלחמניה ומוציאים את התוכן רק מבלי לפגוע בשכבה החיצונית של הלחמנייה
2. טורפים את הביצה ויוצקים אותה לתוך הלחמניה. מפזרים מעל קבנוס חתוך לעיגולים דקים ומניחים מעל לביצים.
3. אפשר להוסיף ירקות כמו עגבניה, בצל קצוץ, עשבי תיבול טימין, זעטר, פלפל ומלח גס.
4. עוטפים בנייר אפיה ומכניסים לתנור, למשך כ-20 דקות בחום 170-160 מעלות עד שהביצים מתקשות.
5. מסדרים יפה על מגש ומגישים

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף