ברוסקטה מתובלת עם מוס כבד עוף
מתכון פשוט וממכר! מושלם לאירוח

 

מה צריך:
ג'בטה
מוס כבד עוף
שמן זית
אבקת שום
טימין יבש
מלח אטלנטי
תבלין פלפל 4 העונות

איך מכינים:

  1. פורסים את  הג'בטה לפרוסות דקות
  2. מפזרים על הפרוסות שמן זית, אבקת שום, טימין יבש, מלח אטלנטי ופלפל 4 העונות.
  3. אופים בתנור על 160 מעלות עד להשחמה קלה
  4. מורחים מוס כבד בנדיבות על הברוסקטה
  5. מקשטים עם ריבת בצל או טפנד זיתים שחורים

עוד מתכון נפלא של אביבה מוסטקי, בעלת קייטרינג אביביות

הצטרפו למועדון הדיגיטלי וקבלו מתכונים,
טיפים והטבות בלעדיות ישירות למייל:

אנו מכבדים את פרטיותך ולעולם לא נעביר מייל זה לגורם נוסף